ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Hakan Toydemir Anaokulu

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenler Kurulu Toplantımız Milli  Eğitim Bakanımız Sn. Prof. Dr. Yusuf Tekin’in Öğretmenlere Hitabıyla Başladı

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Yusuf TEKİN’in açılış konuşmasıyla başladı. Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı'nı tüm idareci ve öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantı okul müdürü Sn. Osman Kılıç’ 'ın konuşmasıyla devam etti, sonrasında bir önceki yılın değerlendirilmesi, yeni gündem maddelerinin görüşülmesi ve yeni eğitim-öğretim yılının çalışma planının yapılmasının ardından, okul müdürünün iyi dilek ve temennileriyle sonlandırıldı.

Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Eyl